Testimonial Baroue

Wij zijn nog maar enkele maanden klant bij Lambregts &Robben, we zijn er heel tevreden. We hadden eerst een andere boekhouder maar voelden beiden aan dat het geen goede match was. Als starter hadden we vrij veel fiscale begeleiding nodig, deze begeleiding werd vroeger niet altijd ingevuld. Onze vragen voelden vaak als ‘te veel’ aan. Wij houden heel erg van openheid, eerlijkheid, transparantie en digitalisering. Het vorig boekhoudkantoor voldeed niet aan al deze verwachtingen, daarom gingen we op zoek naar een nieuwe partner. Zo zijn we bij Lambregts & Robben terecht gekomen en werden we vanaf het begin heel goed begeleid en geholpen.

We kunnen steeds terecht met vragen over het financiële of boekhoudkundige aspect en krijgen heel correcte antwoorden. We zoeken ook telkens samen naar de juiste beslissing of optimalisering voor onze onderneming. Ook al zijn we nog klein en hebben we geen gigantische boekhouding, is het voor ons toch een hele last minder om niet telkens op het einde van het kwartaal de boekhouding zelf in handen te nemen. We kunnen onze aan- en verkoopfacturen gemakkelijk uploaden in het klantenportaal online of via een apart mailadres. Dat bespaart ons een hoop werk & papier.

Wij zouden Lambregts & Robben omschrijven als een allround boekhoudkantoor op maat, voor een starter/kmo met oog voor persoonlijke begeleiding, optimalisatie en digitalisering

Wij ervaren de samenwerking als heel vlot, we krijgen telkens heel snel antwoord op vragen en kunnen altijd terecht bij onze dossierbeheerder. We krijgen het nodige advies voor de verdere groei & ontwikkeling van onze onderneming. Geen enkele vraag van ons lijkt te veel te zijn, we voelen ons daar goed, dit vinden wij heel belangrijk. Wij zijn heel erg tevreden van deze samenwerking.