Testimonial Electro Ghys

Wij werken al 25 jaar samen met Jan Lambregts. Toen hij startte met zijn eigen kantoor zijn we met Jan meegegaan omdat we zeer tevreden waren van zijn diensten.

 

Een accountant is zeker onmisbaar. Door de snelle en vele veranderingen, is het moeilijk om dit zelf allemaal bij te houden. Hoewel ik boekhouden heb gestudeerd in het middelbaar, is er ondertussen al veel veranderd. Eerst was alles op papier, nu is alles via de computer en digitaal. Lambregts & Robben volgt voor ons op wat er nodig is zodat onze financiële zaken vlot verlopen.

 

Behulpzaam, vriendelijk en correct: dat zijn drie woorden waarmee ik Lambregts & Robben zou omschrijven. Als we een probleem hebben, weet Lambregts & Robben steeds raad. Ook de medewerkers zijn zorgvuldig gekozen. Debby is onze dossierbeheerder. Met haar hebben we een zeer goede relatie. Zij staat steeds klaar voor al onze vragen.

 

We voelen ons goed bij Lambregts & Robben, wij kunnen met een gerust hart onze zaak verder uitbouwen en doen waar wij goed in zijn.